Tuotteet

Turvallinen ja luotettava

Kamera­valvonnalla tehokkaasti tuloksia

Kameravalvontajärjestelmä on väsymätön vahti, oli kyseessä sitten kiinteistön valvonta tai tuotantoprosessin seuranta. Älykkään kameravalvontajärjestelmän avulla saadaan nopeasti ja automaattisesti tietoa tavanomaisesta poikkeavasta toiminnasta.

Kameravalvonta on hyvä ja kustannustehokas ratkaisu tarpeeseen valvoa ja turvata omaisuutta, henkilöitä ja alueita. Kamerajärjestelmät kehittyvät kovaa vauhtia ja tämän päivän kuvanlaatu on hämmästyttävän hyvä.

Luota tekniikkaan, hanki mielenrauhaa

Tuotteiden laatu ja ominaisuudet eivät itsessään takaa hyvää kuvanlaatua. Jokaiseen kohteeseen on suunniteltava oikeanlainen kamera ja vain koulutettu ammattilainen osaa säätää sen toimimaan oikein.

Käytämme kameroiden oikean sijoittelun varmistamiseen siihen erikseen kehitettyä ohjelmistoa. Asiakas näkee jo etukäteen suunnittelukuvista, minkä alueen kamera valvoo.

 

Tehokas kameravalvonta auttaa ennen kaikkea estämään rikoksia ja havaitsemaan uhat työturvallisuudessa.

Toimittamiamme kameravalvontajärjestelmiä voidaan käyttää sekä itsenäisesti toimivina järjestelminä että osana kokonaisuutta, joka koostuu kameravalvonnan lisäksi muun muassa kulunvalvonta- ja rikosilmoitinjärjestelmistä. Kameravalvontajärjestelmämme ovat integroitavissa monipuolisesti muihin turvajärjestelmiin. Järjestelmäintegraatio luo kustannussäästöjä ja tehostaa kokonaisuutta.

 

Tarjoamamme järjestelmät ovat päivitettävissä ja laadukkaissa tuotteissa on mahdollisuus myöhemmin lisätä ominaisuuksia, esimerkiksi tekoälyä, joka lisääntyy kameravalvonnassa jatkuvasti.

Videoanalyysi mittaa toimivuutta ja vähentää hävikkiä

Videoanalyysi on nykypäivän tapa tehostaa toimintoja. Sen avulla voidaan tunnistaa muun muassa myymälävarkaudet, asiakasmäärät, kasvot, rekisterikilvet, lämpötilat, luvattoman tunkeutumisen, väärän kulkusuunnan ja jopa ylinopeuden ylinopeuden. Videoanalyyseissä vain mielikuvitus on rajana. Analyysin nopea tulkitseminen nopeuttaa seurantaprosesseja, lisää tietoutta sekä ennaltaehkäisee vahinkoja.

 

Uusimpana palveluna tuotamme myymälävarkauksien havaitsemiseen ja ehkäisyyn suunnitellun Veesion-valvontaohjelmiston. Veesion analysio kameran alueella liikkuvaa henkilöä ja rekisteröi epäilyttävän toiminnan. Järjestelmä lähettää automaattisesti lyhyen videopätkän, josta henkilökunta voi todentaa tapahtuneen myymälävarkauden. Näin tallenteita ei tarvitse selata jälkikäteen ja on onhan se myös lähes aina jo myöhäistä.

Haluatko kuulla lisää?