Kameravalvontajärjestelmät Vaasa ja muu suomi | Valvontakamera asennus

Kamera­valvontajärjestelmä

Laadukkaat ja luotettavat valvontakamerajärjestelmät

Kameravalvonta kauppaan, yritykselle tai julkisiin tiloihin

Kameravalvontajärjestelmä on väsymätön vahti, oli kyseessä sitten kiinteistön valvonta tai tuotantoprosessin seuranta. Älykkään kameravalvontajärjestelmän avulla saadaan nopeasti ja automaattisesti tietoa tavanomaisesta poikkeavasta toiminnasta.

Kameravalvonta on hyvä ja kustannustehokas ratkaisu tarpeeseen valvoa ja turvata omaisuutta, henkilöitä ja alueita. Kamerajärjestelmät kehittyvät kovaa vauhtia ja tämän päivän kuvanlaatu on hämmästyttävän hyvä.

Toimimme avaimet käteen periaatteella: kameravalvonta-, kulunhallinta-, ja hälytysjärjestelmät avaimet käteen -periaatteella sisältäen aina suunnittelun, laitteet, asennuksen ja mahdolliset huoltopalvelut.

Mitä kameravalvonnalla saa kuvata?

Lain mukaan kameravalvonnan harjoittaja vastaa toiminnan laillisuudesta. On paljon kohteita, joita ei saa kuvata, kuten kotirauhan piiriin kuuluva naapurin piha tai wc-tilat. Julkisilla paikoilla kameravalvonnasta on ilmoitettava selkeästi varoitustarroilla tai -kylteillä. Me autamme asiakasta toteuttamaan valvonnan oikein ja meiltä saat apua muun muassa rekisteriselosteen tekemisessä, jos sitä kaipaat. Hyödyllistä lisätietoa löytyy Tietosuojavaltuutetun toimiston nettisivulta.

Kameravalvonnan käyttöikä?

Tuotteiden laatu ja ominaisuudet eivät itsessään takaa pitkää käyttöikää tai hyvää kuvanlaatua. Säännöllinen huolto pidentää käyttöikää. Meillä on useita asiakkaita, joilla sama laitteisto on ollut käytössä yli 10 vuotta. “Tekniikka kehittynyt, syytä päivittää…”

 

Kun kameravalvonnalta vaaditaan korkeaa laatua, on syytä huolehtia jatkuvista ohjelmistopäivityksistä, riittävästä tallennustilasta ja mahdollisista kamerapäivityksistä. Käytämme aina tuotteita, joita voidaan laajentaa ja muuttaa asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Kamerajärjestelmien
tietoturvallisuus

Kameravalvontajärjestelmän suunnittelussa tärkeää huomioida fyysisten ilkivaltatekijöiden ohella myös verkon tietoturvallisuus. Uutisoinnit verkkohyökkäyksistä valvontakameroihin ovat aiheellisia ja osoittavat laitteiden olevan alttiita haavoittuvuuksille. On siis tärkeää pitää ohjelmistot ajantasalla, mutta vielä tärkeämpää on suunnitella kameravalvontajärjestelmä tietoturvalliseksi. Yksittäisten kameroiden ei lähtökohtaisesti tule liikennöidä vapaasti julkiseen verkkoon. Vain tarvittava liikennöinti tulee sallia ja yhteydet tulee suojata esimerkiksi VPN-yhteydellä.

Integroi kameravalvonta osaksi kokonaisratkaisua

Kamera­valvonnan integraatiot

Kameravalvontajärjestelmää voidaan käyttää itsenäisesti toimivana järjestelmänä tai osana kokonaisuutta, joka koostuu kameravalvonnan lisäksi muun muassa kulunvalvonta- ja rikosilmoitinjärjestelmistä. Järjestelmäintegraatio luo uusia käyttömahdollisuuksia ja tehostaa kokonaisuutta.

Tekoäly lisääntyy jatkuvasti kameravalvonnassa ja tästä hyvä esimerkki on Veesion hävikintorjuntaohjelmisto, jonka avulla pystytään huomaamaan epäilyttävä käytös myymälässä. Veesion tunnistaa, kun tuotteita laitetaan kassiin, taskuihin, takin sisään jne. Ohjelmiston on kehittänyt ranskalainen ohjelmistoyhtiö SAS Veesion.

Hyödynnämme vain parasta laatua!

Laadukkaat ja turvalliset valvonta­kamerat

Secureplan tekee läheistä yhteistyötä alan parhaiden valmistajien ja jakelijoiden kanssa, kuten Network Optix, Obeseron, Mirasys, Dahua, Avigilon, HikVision ja Provision ISR. Tietoturvan merkitys kameravalvonnassa on kasvanut ja tämän takia käytämme tietoturvallisia tuotteita ja kehitämme omaa osaamistamme tässä jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Kaikissa tuotteissa on vähintään 24 kk valmistajan myöntämä takuu.

kameravalvonta
Turvallinen ja luotettava

Luota tekniikkaan, hanki mielenrauha

Tuotteiden laatu ja ominaisuudet eivät itsessään takaa hyvää kuvanlaatua. Jokaiseen kohteeseen on suunniteltava oikeanlainen kamera ja vain koulutettu ammattilainen osaa säätää sen toimimaan oikein.

Käytämme kameroiden oikean sijoittelun varmistamiseen siihen erikseen kehitettyä ohjelmistoa. Asiakas näkee jo etukäteen suunnittelukuvista, minkä alueen kamera valvoo.

 

Tehokas kameravalvonta auttaa ennen kaikkea estämään rikoksia ja havaitsemaan uhat työturvallisuudessa.

Toimittamiamme kameravalvontajärjestelmiä voidaan käyttää sekä itsenäisesti toimivina järjestelminä että osana kokonaisuutta, joka koostuu kameravalvonnan lisäksi muun muassa kulunvalvonta- ja rikosilmoitinjärjestelmistä. Kameravalvontajärjestelmämme ovat integroitavissa monipuolisesti muihin turvajärjestelmiin. Järjestelmäintegraatio luo kustannussäästöjä ja tehostaa kokonaisuutta.

 

Tarjoamamme järjestelmät ovat päivitettävissä ja laadukkaissa tuotteissa on mahdollisuus myöhemmin lisätä ominaisuuksia, esimerkiksi tekoälyä, joka lisääntyy kameravalvonnassa jatkuvasti.

Videoanalyysi mittaa toimivuutta ja vähentää hävikkiä

Vähennä hävikkiä video­analyysillä

Videoanalyysi on nykypäivän tapa tehostaa toimintoja. Sen avulla voidaan tunnistaa muun muassa myymälävarkaudet, asiakasmäärät, kasvot, rekisterikilvet, lämpötilat, luvattoman tunkeutumisen, väärän kulkusuunnan ja jopa ylinopeuden ylinopeuden. Videoanalyyseissä vain mielikuvitus on rajana. Analyysin nopea tulkitseminen nopeuttaa seurantaprosesseja, lisää tietoutta sekä ennaltaehkäisee vahinkoja.

 

Uusimpana palveluna tuotamme myymälävarkauksien havaitsemiseen ja ehkäisyyn suunnitellun Veesion-valvontaohjelmiston. Veesion analysio kameran alueella liikkuvaa henkilöä ja rekisteröi epäilyttävän toiminnan. Järjestelmä lähettää automaattisesti lyhyen videopätkän, josta henkilökunta voi todentaa tapahtuneen myymälävarkauden. Näin tallenteita ei tarvitse selata jälkikäteen ja on onhan se myös lähes aina jo myöhäistä.

Haluatko kuulla lisää? Tutustu Veesio hävikintorjunta­järjestelmään

Kameravalvonta yritykselle | Julkisiin tiloihin

Ota meihin yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä paras mahdollinen kameravalvonnan kokonaisratkaisu!

Käyttämällä tarkoin valikoituja yhteistyökumppaneita kaikilta liiketoiminta-aloilta. Kumppaneidemme avulla voimme tarjota todella monipuolisia ratkaisuja täysin asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Ota yhteyttä