KULUNHALLINTA – KULUNVALVONTA – ACCESS CONTROL – SÄHKÖINEN LUKITUS – OVIHALLINTA

Kulunhallintajärjestelmät

Miksi hankkia kulunvalvontajärjestelmä?

Vältä perinteisien avaimien riskitekijät ja kustannukset modernilla kulunhallinnan kokonaisratkaisulla

Kulunhallintajärjestelmä helpottaa ja turvaa kiinteistön käyttäjien kulkua ja pitää asiattomat ulkopuolella, mutta on se paljon muutakin. Kulunhallinta on osa kiinteistön sähköistä lukitusjärjestelmää.

 

Kulunhallintajärjestelmällä saadaan kustannussäästöä. Järjestelmä voidaan kytkeä ohjaamaan kiinteistön lämmitystä, valaistusta ja ilmastointia. Kun kiinteistö on tyhjä tai vain tietty sen alue, saadaan energiaa kuluttavia toimintoja ohjattua energiansäästötilaan.

 

Käyttäjille ei tarvitse antaa “kovia avaimia”, jotka ovat kalliita ja turvallisuuden kannalta riskialttiita. Meidän toimittamia kv-järjestelmiä voidaan ohjata koodilla, kulkutunnisteella (tagi), mobiilitunnisteella jne. Käyttötapoja on useita ja yhdessä asiakkaan kanssa valitaan sopivin.

Kulunhallintajärjestelmät
Miksi hankkia kulunvalvontajärjestelmä?

Kulunhallintaa toimialasta riippumatta

Secureplan on toteuttanut useita kulunvalvontajärjestelmiä, aina yhden oven oviohjauksista sadan toimipisteen keskitettyyn järjestelmään. Meillä on erikoisosaamista kaupanalan, teollisuuden ja kuntasektorin järjestelmistä. Tunnemme oviympäristön ja osaamme toteuttaa kulunohjauksen juuri asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Kulunvalvonnan suunnittelu

Hyvin suunniteltu, puoliksi tehty!

Järjestelmän suunnittelu voidaan aloittaa kartoituskäynnillä, jossa tutustumme kohteeseen ja asiakkaan tarpeisiin. Usein tämän tyyppiset järjestelmät on valmiiksi suunniteltu ammattisuunnittelijan toimesta, tällöin järjestelmää lähdetään toteuttamaan tämän pohjalta. Panostamalla suunnitteluvaiheeseen, säästetään projektin kustannuksia ja aikataulut pitävät.

Zilar Titan kulunhallinnan järjestelmä

Ratkaisumme

Yksi päätuotteistamme on kotimainen Zilar -kulunohjausjärjestelmä. Zilar tekee kaiken, mitä nykyaikaiselta järjestelmältä vaaditaan. Muita yhteistyökumppaneita ovat lukijavalmistajat Roger, Idesco ja Seriline sekä Hedengren Security Hedsam tuotteella. Zilar mahdollistaa monipuoliset käyttötavat, kuten mobiili-, RFID-etä-, koodi- ja biometriset tunnisteet. Zilar voidaan helposti integroida jo olemassa olevaan hälytin- tai kameravalvontajärjestelmään. Zilar on jo valmiiksi integroitu mm. Smartbox-noutoautomaattiin, Nepton työajanseurantaan, Liikuttajat varauskalenteri sekä Asio-tilavarausjärjestelmään.

Zilar Titan kulunhallinan ominaisuudet

Zilar toimii SaaS-palveluna (ASP), jolloin asiakkaan tiloihin ei tarvitse asentaa erillisiä keskusyksiköitä ja järjestelmän hallinta ja ylläpito voidaan suorittaa Secureplan-palvelukeskuksesta. Tutustu Zilarin ominaisuuksiin tarkemmin osoitteessa www.zilar.fi 

– Ovien ja muiden liitettyjen laitteiden etäohjaus
– Kadotettujen kulkuavainten jäädyttäminen
– Järjestelmän tilan seuranta
– Lokitiedot ja raportointi
– Kalenterin ylläpito ja päivitys, esim. poikkeuspäivät

Ota yhteyttä ja kysy kulunhallinta järjestelmistä

Ota yhteyttä