Veesion hävikintorjunta

Turvallinen ja luotettava

Veesion hävikintorjunta

 Myymälävarkaudet ja näpistykset ovat kaupan alalle merkittävä taloudellinen haitta ja näiden ehkäiseminen on henkilökunnan resursseja sitovaa ja kallista. Myymälävarkauksista noin puolet on vakioasiakkaiden suorittamia, joten aikainen puuttuminen vähentää hävikkiä pitkällä aikavälillä.


Veesion videoanalyysin avulla saadaan epäilyttävästä käytöksestä välitön ilmoitus mobiililaitteeseen ja tapahtuma voidaan nopeasti tarkastaa, onko kyseessä aiheellinen hälytys. Veesion ohjelmisto analysoi asiakkaiden käytöstä ja tunnistaa, kun tuote laitetaan esimerkiksi laukkuun tai vaatteiden sisään.

Toimintaperiaate

Myymälän hyllyjen ja
käytävien videovalvonta

Tunnistetaan
epäilyttävä käytös

Videohälytys
lähetetään myymälään

Tekoälyoppiminen
Suorituskyky ja tunnistus kehittyvät jatkuvasti,
kun videokuvia analysoidaan

Katso kuinka algoritmi tunnistaa mahdollisen myymälävarkaan

Mobiilikäyttö

Kaikki hälytykset tulevat viestipalvelun kautta ja ne voidaan luokitella nopeasti.
Käyttö- ja katseluoikeus voidaan antaa useammalle henkilölle.
Yhdellä painalluksella pääset katsomaan hälytystapahtumasta
noin 10 sekuntin GIF-videoleikkeen.

Katso kuinka puhelinsovellus toimii käytännössä:

Arkkitehtuuri & käyttöönotto

Veesion palvelin liitetään kohteen kameraverkkoon ja internetiin. Analyysipalveluun valitaan riskialueilta esimerkiksi 1-10 kameraa ja näiden kameroiden kuvastreemi lähetetään palvelimelle analysoitavaksi. Veesion voidaan liittää lähes kaikkien olemassa olevien kamerajärjestelmien rinnalle, eikä Veesionin toiminta vaikuta millään tavalla olemassa olevan kameravalvontajärjestelmän toimintaan. Käyttöönoton yhteydessä on tärkeä tarkastaa kameroiden kuvakulmat ja suuntaukset, jotta tunnistus saadaan mahdollisimman tarkaksi. Käyttöönottotyö kestää yleensä noin 2 tuntia ja tämän jälkeen asiakkaan kanssa pidetään kaksi seurantapalaveria, joissa tehdään tarvittavia säätöjä tunnistuherkkyyteen ja minkälaisista tapahtumista hälytyksiä tulee.

Palvelun asiakkaaksi

Veesion hävikintorjuntaan pääset tutustumaan helposti ottamalla meihin yhteyttä, niin pidämme lyhyen noin 30 min kestävän esittelyn ja sen pohjalta teemme tarjouksen. Pystymme esittelemään oikeita referenssikohteita ja näet miten Veesion toimii todellisuudessa.

Lisätiedot

Tutustu ohjelmistokehittäjän sivuihin.