Palvelut

Turvallinen ja luotettava

Secureplan Easy

  • “Avaimet käteen” -palvelu, joka muodostetaan asiakkaan tarpeen mukaan
  • Järjestelmäratkaisu sisältää tarvittavat laitteet ja palvelut
  • Järjestelmän kokonaisuutta voidaan muuttaa sopimuskauden aikana
  • Sopimuskausi on sovittavissa joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan
  • Kiinteä kuukausihinta on helppo budjetoida ja verotuksessa vähennettävä kulu
Turvallinen ja luotettava

Konsultointi ja kartoitus

Kartoitusvaiheessa käymme läpi tarpeet ja esittelemme niihin soveltuvat ratkaisut. Näiden pohjalta valmistuu toimenpide- ja ylläpitosuunnitelma.

Turvallinen ja luotettava

Suunnittelu

Järjestelmä suunnitellaan, ohjelmoidaan ja tarvittaessa rakennetaan valmiiksi testitiloissamme. Suunnittelemme järjestelmät tarkoitusta varten kehitetyllä ohjelmistolla. Suunnitelmat käydään läpi ja hyväksytetään asiakkaalla. Asiakas voi myös halutessaan tilata pelkän suunnittelutyön, jolloin tuotamme hänelle tarvittavat dokumentit tarjouspyyntöjä varten.

Turvallinen ja luotettava

Asennus ja käyttöönotto

Asennamme, ohjelmoimme ja optimoimme laitteistot tilojen ja käyttöpaikkojen vaatimusten mukaiseksi. Asennustyö suoritetaan aina laadukkaasti Finanssiala ry:n ohjeiden mukaisesti.

Turvallinen ja luotettava

Dokumentointi

Valmiista järjestelmästä laadimme tarkan dokumentoinnin ylläpidon, huollon ja viranomaistoimintojen tueksi. Yksityiskohtainen dokumentointi on vahinkotilanteissa ensiarvoisen tärkeää.

Turvallinen ja luotettava

Koulutus

Opastamme ja koulutamme aina järjestelmän käyttöön. Lisäksi tuki on saatavilla 24h vuorokaudessa.

Turvallinen ja luotettava

Ylläpito ja huolto

Ylläpitosuunnitelma auttaa järjestelmän elinkaaren seurannassa. Ajan saatossa vastaantulevat potentiaaliset haavoittuvuudet pyrimme ennakoimaan ja välttämään edeltä käsin.

Huoltopäivystys palvelee 24 tuntia vuorokaudessa, apu on aina puhelinsoiton päässä.

Turvallinen ja luotettava

Rahoitus ja leasing

Järjestelmäleasing tai huoltosopimus on helppo tapa jakaa investointi pidemmälle jaksolle ja vapauttaa pääoma tuottavaan toimintaan. Palvelusopimukseen voimme helposti liittää laitteet, etäkäyttöpalvelut ja huolto. Käyttövuokra on järkevä tapa hankkia laitteet, sillä kuukausittainen vuokramaksu on verotuksessa vähennettävä kulu.

Turvallinen ja luotettava

Pääkäyttöpalvelut

Pääkäyttöpalvelu on paras tapa varmistaa, että järjestelmä on aina ajantasalla käyttäjien ja käyttöoikeuksien osalta. Huolehdimme mm. poistuvien työntekijöiden tunnisteiden ja käyttöoikeuksien mitätöinnistä. Asiakkaan käytössä on aina ammattilainen, joka tuntee järjestelmän.

Turvallinen ja luotettava

Laitevalvonta

Secureplan-palvelukeskus valvoo järjestelmää 24/7 ja vikatapauksen sattuessa ratkaisee ongelman etänä tai lähettää huoltoteknikon paikalle. Pystymme myös ennakoimaan huoltotarvetta tai esimerkiksi kameravalvonnan tallennustilan riittämättömyyttä ja vara-akkujen latauksen heikkenemisen.