Turvajärjestelmien konsultointi | asiantuntijapalvelu

Turvajärjestelmien suunnittelu

Turvajärjestelmien konsultointi

Turvallisuutta räätälöitynä tarpeisiisi: Turvajärjestelmien suunnittelua ammattitaidolla.

Secureplan on kokenut turvajärjestelmien kokonaisuuksien suunnittelija. Turvajärjestelmät suunnitellaan, ohjelmoidaan ja tarvittaessa rakennetaan valmiiksi testitiloissamme. Tärkeä osa suunnittelutyötä on oikeat ohjelmistot. Esimerkiksi kameravalvonnan suunnitteluun löytyy omat ohjelmistonsa, jolla varmistetaan paras mahdollinen lopputulos, jossa on huomioitu etäisyydet ja kuvausalueet oikean kameran valinnassa.
Asiakkaan tarpeet edellä

Asiakkaanamme pysyt mukana turvajärjestelmän suunnittelun joka vaiheessa.

Suunnitelmat käydään läpi ja hyväksytetään asiakkaalla – olet siis aina kartalla siitä, miksi tiettyihin ratkaisuihin on päädytty, miten kokonaisuus toimii ja lopulta mitä olet tilaamassa. Halutessasi voit myös tilata ainoastaan turvajärjestelmän suunnittelutyön, jolloin tuotamme turvajärjestelmäsuunnitelman varsinaista tarjouspyyntöä varten.

Turvajärjestelmät ovat niin vahvoja, kuin niiden heikoin lenkki – minimoi riskit kokonaisuuden huolellisella suunnitelulla

Suuremmissa ja monipuolisemmissa kokonaisuuksissa suunnittelussa korostuu turvallisuuden tason kokonaiskuvan hahmottaminen. Suunnittelemme turvajärjestelmät asiakkaan oman toiminnan ja ulkoisien sekä ympäristön riskitekijät kokonaisvaltaisesti huomioiden. Kokonaisuuden hyvä ymmärrys mahdollistaa riskitekijöiden ennakoimisen ja ennaltaehkäisemisen.

Turvallisuus sinun ehdoillasi: Räätälöidyt turvajärjestelmät suunnittelusta käyttöönottoon.

Ota yhteyttä