Turvalaitteet kätevästi leasing sopimuksella tai vuokralle

TURVALAITTEET Leasing -tai vuokrasopimuksella

Laadukkaat ja luotettavat valvontakamerajärjestelmät

Huippulaadukkaat turvalaitteet ja turvajärjestelmät Secureplanilta kätevästi joustavalla leasing-sopimuksella

Meiltä voit vuokrata turvajärjestelmien osia tai kokonaisuuksia “avaimet käteen” -palveluna, jolloin suunnittelemme kokonaisratkaisun asiakkaan tarpeen mukaan. Järjestelmäratkaisu sisältää kaikki tarvittavat turvalaitteet ja palvelut – asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia laitteistosta tai palvelun toimivuudesta.
Joustavaa yhteistyötä kaikissa tilanteissa

Joustava toimintamallimme mukautuu mukanasi!

Järjestelmän kokonaisuutta voidaan muuttaa sopimuskauden aikana käyttötarpeen muuttuessa. Palvelu- ja tuotekokonaisuus joustaa aina asiakkaan tilanteiden muuttuessa.

Sopimuskausi on sovittavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Tyypillinen sopimuskausi on 24-60 kuukautta. Sopimuskauden päättyessä asiakkaan on mahdollista jatkaa sopimusta, lunastaa laitteet itselleen tai palauttaa ne rahoitusyhtiölle. Rahoitusratkaisuissa kumppanimme on Siemens Financial Services. Asiakas voi myös käyttää omaa rahoitusyhtiötä hankkiessaan laitteita ja palveluita.

Pidä laitteistosi helposti ajantassalla

Kun vuokrasopimukseen on liitetty korjaushuoltosopimus, huolehdimme säännöllisestä huollosta ja varaosista. Voit päivittää tai laajentaa turvalaitteita leasing-sopimuksen aikana tarpeidesi muuttuessa ilman suuria kustannuksia.

Kustannustehokkaalla ratkaisulla heti vauhtiin

Leasing-palvelun avulla sinun ei tarvitse tehdä suurta alkuinvestointia turvalaitteisiin. Sen sijaan voit maksaa kuukausittaisen leasing-maksun, mikä helpottaa taloudellista ennakoitavuutta ja vapautat pääomaa muihin liiketoiminnan tarpeisiin.

Hyödynnä veroetu

Leasing-maksut voidaan yleensä vähentää yrityksen verotuksessa liiketoiminnan kuluina. Tämä voi tuoda merkittäviä verohyötyjä yrityksellesi, mikä auttaa vähentämään kokonaiskustannuksia.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää Leasing- ja vuokrapalvelustamme

Ota yhteyttä