Rekry

Haemme asiantuntevaan ja osaavaan joukkoomme

Turvalaite­asentajia!

Tarjoamme mielenkiintoisen työn jatkuvasti kehittyvällä turvatekniikan alalla. Työn tekeminen laadukkaasti, aikataulussa ja asiakasta palvellen on meille kunnia-asia. Meidän tulee jatkuvasti kehittyä ja omaksua uusia taitoja.

 

Odotamme samaa sinulta – motivoitunutta ja ratkaisuhakuista otetta. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi sähkö-, elektroniikka- tai automaatioasentaja tai sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä. Kykenet itsenäiseen, vastuulliseen ja oma-aloitteiseen asennustyöhön.

 

Työnkuvaasi kuuluu turva- ja sähkölaitteiden asennus, ohjelmointi sekä huolto. Arvostamme IT-puolen asennus- ja ylläpito-osaamista. Voit myös vaikuttaa omaan työnkuvaasi kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Halutessasi voit kehittää oman yksikkösi toimintaa sekä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden myyntiin.

 

Asentajanamme saat käyttöösi joustavan ja reilun asiantuntijatiimimme tuen, koulutuksen laadukkaiden tuotteiden asennukseen ja ylläpitoon, hyvät työvälineet, huoltoauton sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

 

Toimipisteemme sijaitsevat Pohjanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla sekä Etelä-Suomessa ja niistä käsin hoidamme myös muualla päin Suomea olevat kohteet, joten työ edellyttää myös matkustamista. Palkkaus ja muut ehdot alan työehtosopimuksen mukaan.

 

Täytä alla oleva lomake, tai lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se meille osoitteeseen rekry@secureplan.fi

Rekrylomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.