Turva­järjestelmät

Tekniikka ja sen luotettavuus näyttelevät suurta roolia kokonais­turvallisuudessa. Korkeatasoinen järjestelmä yhdessä ammattitaitoisen ylläpidon kanssa vastaa kehittyvän toimintaympäristön tarpeisiin.

Turvallinen ja luotettava

Kamera­valvonnalla tehokkaasti tuloksia

Kameravalvonta on hyvä ja kustannustehokas ratkaisu tarpeeseen valvoa ja turvata omaisuutta, henkilöitä ja alueita. Tehokas kameravalvonta auttaa esimerkiksi estämään rikoksia ja havaitsemaan ongelmakohdat työturvallisuudessa. 

Turvallinen ja luotettava

Zilar Titan kulunhallinta­järjestelmä

Myymme ja suunnittelemme Zilar Titan -järjestelmiä. Tehokas Zilar rajaa kulkuoikeuksia kiinteistössä ovi- tai porttikohtaisesti kulunhallintajärjestelmänä, suojaa kiinteistösi rikosilmoittimena, valvoo ja tallentaa kameravalvontana, säätää ja ohjaa valaistusta, lämmitystä ja ilmastointia kiinteistöautomaationa, sekä kirjaa työaikaa monipuolisena järjestelmäkokonaisuutena.

Turvallinen ja luotettava

Rikosilmoitin­järjestelmät

Luota tekniikkaan, hanki mielenrauhaa
Secureplan-rikosilmoitinjärjestelmä tarjoaa käyttöösi kokonaisvaltaisen turvajärjestelmän, joka vähentää kohteen riskiä joutua ilkivallan tai rikollisen toiminnan kohteeksi. Kun rikosilmoitinjärjestelmä on oikein suunniteltu ja asennettu, se nostaa merkittävästi kohteeseen yrittävien kiinnijäämisriskiä ja luo näin ennalta ehkäisevän vaikutuksen.

Turvallinen ja luotettava

Ovipuhelin­järjestelmät

Ovipuhelinjärjestelmällä voidaan kätevästi kommunikoida ulko-ovelle ja päästää sisääntulija valvotusti sisään. Nykyaikaisissa ovipuhelimissa on korkealaatuinen kamera, jolla tulija voidaan tunnistaa selvästi.


Ovipuhelinjärjestelmän ansiosta voidaan kiinteistön ulko-ovi pitää lukittuna ja ehkäistä siten ulkopuolisten liikkumista porraskäytävässä.


Toimittamamme ovipuhelinjärjestelmät yhdistävät ovelta tulevat kutsut suoraan älypuhelimeen tai tablettiin ovipuhelimen lisäksi.

Haluatko kuulla lisää?

Turvallinen ja luotettava

Henkilöturva­ratkaisut

Henkilökunnan fyysinen turvallisuus on monesti avainasia, kun turvajärjestelmää suunnitellaan. Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa hätäkutsu- ja ryöstöpainikkeet. Langattoman tai kiinteän painikkeen avulla hätäkutsu saadaan välitettyä nopeasti ja apu perille.

Haluatko kuulla lisää?

Turvallinen ja luotettava

Palovaroitin- ja paloilmoitin­järjestelmät

Paloturvallisuus on merkittävä asia kiinteistön kokonaisturvallisuudessa ja sitä voidaan parantaa erillisillä paloilmoitinjärjestelmällä tai -varoitinjärjestelmällä. Paloilmaisimet voidaan kytkeä suoraan rikosilmoitinjärjestelmään tai käyttää erillisiä palovaroittimia. Valittavaan ratkaisuun vaikuttaa kohteen koko sekä viranomaisvaatimukset.

 

Yleisin tapa on kytkeä paloilmaisimet hälytinjärjestelmään ja näin saada kustannustehokas ratkaisu ja järjestelmän tuomat edut, kuten hälytyksen ohjaus omistajalle tai vartiointiliikkeelle.

Haluatko kuulla lisää?