Turvajärjestelmien asentaja | turvalaitteiden asennus | Vaasa

Turvajärjestelmien asennus

Turvalaitteiden asennus ammattitaidolla

Kameravalvonta, kulunhallinta, rikosilmoitinjärjestelmien, palovaroitinjärjestelmien ja muiden turvajärjestelmien asennus ja käyttöönotto

Kun tarvittavat turvajärjestelmien tarpeet on asianmukaisesti ja perusteellisesti suunniteltu, toteutamme suunnitelman mukaisen käyttöönoton. Asennamme, ohjelmoimme ja optimoimme laitteistot tilojen ja käyttöpaikkojen vaatimusten mukaiseksi. Asennustyö suoritetaan aina laadukkaasti Finanssiala ry:n ohjeiden mukaisesti.

Huipputason osaamista ja määräysten mukaista tarkkuutta

Asennustyössä työturvallisuus on tärkeässä roolissa ja tästä syystä henkilöstömme on suorittanut vaadittavat turvallisuuskoulutukset. Tunnemme työssä vaadittavien kulunvalvonta– tai turvajärjestelmien rakenteet ja toimintaperiaatteet, ja toimimme aina lakien, asetusten sekä muiden viranomaismääräysten mukaisesti. Toteutamme  asennukset ja konfiguroinnit voimassa olevien säädösten, standardien, valmistajan ohjeiden ja asiakasympäristön vaatimusten mukaan, sekä suoritamme käyttöönottotarkistukset ja järjestelmän testaukset asianmukaisesti.

 

Tarvitsetko kameravalvonnan, kulunhallinnan, tai esimerkiksi rikosilmoitinjärjestelmän asennuksen?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Ota yhteyttä