Rikosilmoitinjärjestelmät

Turvallinen ja luotettava

Rikosilmoitin­järjestelmät

Secureplan-rikosilmoitinjärjestelmä tarjoaa käyttöösi kokonaisvaltaisen turvajärjestelmän, joka vähentää kohteen riskiä joutua ilkivallan tai rikollisen toiminnan kohteeksi. Kun rikosilmoitinjärjestelmä on oikein suunniteltu ja asennettu, se nostaa merkittävästi kohteeseen yrittävien kiinnijäämisriskiä ja luo näin ennalta ehkäisevän vaikutuksen.

Luota tekniikkaan, hanki mielenrauhaa

Rikosilmoitinjärjestelmä voidaan liittää osaksi muuta kiinteistötekniikkaa erilaisten rajapintojen kautta. Integraatioiden avulla eri järjestelmät saadaan kommunikoimaan keskenään ja näin luotua käyttäjän arkea helpottavia sekä kiinteistön energiatehokkuutta parantavia toimintoja. Hälytysjärjestelmän kautta on mahdollista ohjata myös lämmitystä, ilmastointia ja valaistusta.

Omaisuusvahinko ja työn keskeytyminen aiheuttavat sivuvaikutuksina kilpailukyvyn heikkenemistä ja taloudellista haittaa, joita ei vakuutus aina korvaa. Murtovahinko luo yrittäjälle ja kiinteistön omistajalle ylimääräistä harmia ja ajankulua.

Pienikin omaisuusvahinko aiheuttaa aina myös ylimääräistä rahan kulua. Vakuutuksien avulla vahinkojen seurauksilta voi suojautua, mutta selvittelyn ja tuotannon hukattua aikaa ei saa takaisin.

Laitetukipalvelumme avulla varmistamme puolestasi, että laitteesi ovat aina toiminnassa ja käyttäjätiedot ajantasalla. Mahdollisen laitevian sattuessa, voimme palvelukeskuksesta käsin kytkeä irti vioittuneen osan ja samalla lähetämme huoltoedustajan paikalle.

Haluatko kuulla lisää?