Asiakastarinat

Kyrö Distillery Company

”Ajatus Kyrö Distillery Companysta sai alkunsa saunan lauteilla, kun viisi ystävystä siemaili amerikkalaista ruisviskiä. Ystävät eivät voineet käsittää, miksi Suomessa ei tislata ruisviskiä vaikka suomalaiset kuluttavat kuusi kertaa enemmän ruista kuin muumaailma. Idea omasta ruistislaamosta tuntui vielä seuraavana aamunakin hyvältä. Kyrön tarina sai alkunsa.

Koti yritykselle löytyi vanhasta meijeristä ja luonnollisesti tilat tarvitsivat asianmukaiset turvajärjestelmät. Järjestelmien tuli olla helppokäyttöisiä, luotettavia ja kohtuuhintaisia. Kumppaniksi turva-asioissa valikoitui omalta ”kylältä” Secureplan Turvatekniikka Oy. Secureplan on toimittanut Isokyrön tislaamoon rikosilmoitin-, kulunvalvonta-, palovaroitin- ja kameravalvontajärjestelmät. Yrityksen kasvaessa, ovat järjestelmien koko ja tarpeet muuttuneet. Valitut laitteistot on ollut helppo laajentaa yrityksen kasvaessa, eikä näin ole tarvinnut tehdä tarpeettoman isoja investointeja. Suomalaisuus raaka-aineissa on Kyrö Distillerylle ykkösjuttu ja samoja asioita arvostamme yhteistyökumppaneilta. Etäkäyttöpalveluiden ansiosta meidän ei tarvitseitse huolehtia esimerkiksi järjestelmiin tulevista käyttäjämuutoksista, vaan secureplanilaiset hoitavat tämän.

Secuplan Turvatekniikka Oy on täysin kotimainen kumppani, jonka kanssa yhteistyö on mutkatonta, niin kuin sen pitääkin olla näissä asioissa.”

 

Miko Heinilä

Tislaamojohtaja

Kyrö Distillery Company