Asiakastarinat

TL-Konserni / Karakallion Huolto

Espoon Karakalliossa sijaitseva 160 huoneiston taloyhtiö muodostuu kolmesta erillisestä kerrostalosta. Taloyhtiön yleisissä tiloissa alkoi ilmaantumaan mm. pesulan väärinkäytöksiä sekä kellarimurtoja. Taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä päättivät toimia ja ottivat yhteyttä Secureplan Turvatekniikkaan.

Kartoituskäynti tehtiin yhdessä isännöitsijä Teemu Saarikivi sekä muutaman hallituksen jäsenen kanssa. Kaikkien talojen yhteiset tilat päätettiin suojata kameravalvonnalla niin, että mm. yksityisyyden suojavaatimukset tulevat täytettyä, joten porrashuoneet jätettiin valvonnan ulkopuolelle. Suunnitelmassa huomioitiin myös järjestelmän laajennusvara, jos kameravalvontaa halutaan laajentamaan ulkoalueisiin.

Taloyhtiö päätti hankkia 14 kpl korkealaatuisia tallentavia IP-kameroita ja nämä ovat kytkettynä Secureplanin etävalvontaan, josta asiakas voi helposti tilata tallenteita mahdollisten murto- ja ilkivaltatapauksien sattuessa.

Secureplanin tarjoama palvelu on asiakkaalle helppo ja palvelupaketti huoltoineen takaa huolettoman sekä varman käytettävyyden.

TL-Konsernin/Karakallion Huollon isännöitsijä Teemu Saarikivi on tyytyväinen toteutettuun ratkaisuun, ja että aikataulussa sekä budjetissa pysyttiin. ”Isännöitsijänä minun ei tarvitse huolehtia järjestelmän käytöstä, vaan sen tekee osaava kumppani. Voin suositella Secureplanin palvelupakettia vastaaviin kohteisiin.”

 

As Oy Tornihaukantie 6, Espoo

TL-Konserni / Karakallion Huolto